Δημιουργούμε αξέχαστες αναμνήσεις

Γάμοι και εκδηλώσεις στη Χαλκιδική

Εκδηλώσεις, γάμοι, συνέδρια επαγγελματικές συναντήσεις. Ένα ιδιαίτερο γεύμα, ένα σημαντικό δείπνο, περιστάσεις από εκείνες που ζητούν λίγο περισσότερο από την προσοχή και τον χρόνο μας, για να αποκτήσουν το άρωμα της αυθεντικότητας που τους αρμόζει.

Όποιος και αν είναι ο λόγος της εκδήλωσης, έχουμε τρόπους να της δώσουμε τη μορφή που ονειρεύεστε. Σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό, προικισμένο με την αύρα του βουνού και τη μαγεία της φύσης, με το πράσινο και το μπλε της πισίνας να συνδιαλέγονται αρμονικά, η διοργάνωση εκδηλώσεων γίνεται αγαπημένη μας πρόκληση. Μιλήστε μας για τις επιθυμίες σας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε ζωή στις πιο σημαντικές σας στιγμές.

Διοργανώνοντας το τέλειο event

Η φιλοξενία μας, με μια ματιά

Φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους προσκεκλημένους σας μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Catering, με τη δική μας υπογραφή ...

Επιλογές a la carte

Δημιουργούμε επιλογές στα μέτρα σας και δίνουμε στην εκδήλωσή σας την ποιότητα και τη γευστική υπεροχή που της αξίζει.

Ο εσωτερικός χώρος

Εστιατόριο & μπαρ

Η σάλα του εστιατορίου είναι ένας καλαίσθητος και φιλόξενος χώρος, έτοιμος να αγκαλιάσει κάθε διάθεση. Business meetings, φιλικές συγκεντρώσεις, οικογενειακές συνάξεις ή  οποιαδήποτε γιορτινή εκδήλωση, εσείς απλά κατονομάστε την περίσταση. Εμείς φροντίζουμε όλα τα υπόλοιπα.

Αφήστε μας να εμπνεύσουμε την εκδήλωση σας με μοναδικό στύλ.

Ανοικτός κήπος και πισίνα

Εξωτερικός χώρος

Όταν η εποχή το επιτρέπει, ο εξωτερικός χώρος της πισίνας μετατρέπεται σε ένα εξέχον σκηνικό για τη διοργάνωση εκδηλώσεων κάθε είδους. Με μεγάλη άνεση χώρου και δυνατότητα φιλοξενίας έως 1000 ατόμων, αποτελεί ιδανική επιλογή για εσάς που ονειρεύεστε να διοργανώσετε ένα event έξω από τα συνηθισμένα.

Φωτογραφικό υλικό

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens