Το εστιατόριο

Γαστρονομία

Τι θα ήταν το ταξίδι χωρίς τις γεύσεις του; Η γαστρονομία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ταξιδιωτικής φιλοσοφίας. Φροντίσαμε λοιπόν να προσδώσουμε στη δική μας εμπειρία φιλοξενίας, τη γευστική ταυτότητα που της αξίζει.
Το εστιατόριό μας αποτελεί έναν προορισμό μέσα στον προορισμό – πολλοί είναι εκείνοι που φτάνουν κοντά μας αποκλειστικά για φαγητό.

Εδώ, η παραδοσιακή κουζίνα συναντά τη σπιτική φροντίδα και την υποδειγματική εξυπηρέτηση. Διαχρονικά αγαπημένες τοπικές συνταγές αποκτούν «ψυχή», γίνονται πιάτα ευρηματικά, καμωμένα με τέχνη και διαλεχτά προϊόντα της γης της Χαλκιδικής.

Μυρωδικά, φρέσκα λαχανικά, ντόπια κρέατα από μικρές φάρμες, εξαιρετικές πίτες ζυμωμένες στο χέρι με μεράκι, αλλά και μοναδικές ετικέτες από την πλούσια κάβα μας, συνθέτουν εξεζητημένες γαστρονομικές εμπειρίες με τα πιο απλά, τα πιο έντιμα υλικά.

Εστίαση

Ανοικτά όλο
το χρόνο

Η κουζίνα μας λειτουργεί όλο τον χρόνο, μένοντας ανοιχτή σε κάθε επιθυμία. Εδώ είναι όλοι καλοδεχούμενοι: από μεμονωμένους επισκέπτες μέχρι μεγάλες παρέες και ταξιδιωτικά γκρουπ. Είναι πάντα χαρά μας να στρώνουμε το τραπέζι, να μαγειρεύουμε και να μαγεύουμε ουρανίσκους με τις δημιουργίες μας.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens